Мени

Сто илјади најчесто користени македонски зборови

Единствениот македонски пребарувач Најди! објави листа на 100 000 најчесто користени македонски зборови

Повеќе

Над 96% од кандидатите за градоначалник немаат свои веб-сајтови

Анализата на Фондацијата Метаморфозис покажува дека 96% од кандидатите за градоначалници не го користат интернет за промоција, а повеќето од оние кои го користат употребуваат мал дел од неговите можности за комуникација со граѓаните.

Повеќе

Резултати од истражувањето за користење на ИКТ во граѓанскиот сектор во РМ

Објавени се комплетните резултати од истражувањето на Метаморфозис спроведено од БРИМА-Галуп во март и април 2004 година.

Повеќе