Të dashur partnerë dhe miq,

Do të jetë një kënaqësi e madhe dhe nder të na bashkoheni të premten, më 11 maj, në Muzeun e artit bashkëkohor, në konferencën “Liria dhe interneti në Maqedoni”, në kuadër të së cilës do të keni mundësi të dëgjoni dhe të diskutoni për zhvillimin e internetit në vend, si dhe sfidat me të cilat ballafaqohet komuniteti i mediave onlajn, për përvojat dhe nevojat e tyre.

Pas diskutimit, do të shoqërohemi në diell, në hapësirën e mrekullueshme të MAB me një koktej modest.

Konferenca është pjesë e kremtimit të 25-vjetorit të ekzistimit të FSHHM-së.

 

11 maj konferencija

Ndaje: