Në nivel praktik, kur duam të marrim produkte, ne nënshkruajmë për lloje të ndryshme të të drejtave mbi të dhënat tona dhe mënyrën se si ato mund të përdoren.

Pra, megjithëse është më e shpejtë të klikojmë thjesht “Dakord”, a e dimë ne se për çfarë jemi dakord?

Ky vizualizim është në dispozicion në anglisht, maqedonisht, shqip, serbisht dhe në gjuhën malazeze.

Ky vizualizim është pjesë e projektit Rritja e pjesëmarrjes qytetare në Agjendën digjitale – ICEDA, i bashkë-financuar nga Bashkimi Evropian.

______________________________________________________________________________

Ky vizualizim është përgatitur me mbështetjen financiare të Bashkimit Evropian. Përmbajtja e këtij vizualizimi është përgjegjësi e vetme e partnerëve të projektit ICEDA dhe në asnjë mënyrë nuk i pasqyron qëndrimet e Bashkimit Evropian.

Ndaje: