Активности

mediumski-item-img-1.png

16.09.2022

Дел од тимот на Метаморфозис присуствуваше на Ерасмус + Програма за мобилност во Будимпешта

Дел од тимот на Фондација Метаморфозис, присуствуваше на Еразмус+Програма за мобилност на тема „Дигитални комуникациски и маркетинг вештини за граѓанскиот сектор“ која се одржа од 13 до 15 септември во Будимпешта, Унгарија. Обуката

mediumski-item-img-1.png

29.06.2022

Претставници на Метаморфозис учествуваат на обуката за поддршка на граѓанските организации во дигиталната трансформација во Лисабон

Тројца претставници на Фондацијата Метаморфозис од 28 до 30 јуни учествуваат на обуката „Како да се поддржат граѓанските организации во нивната дигитална трансформација“, која што се одржува во Лисабон, Португалија. На обуката учествуваат

mediumski-item-img-1.png

04.06.2022

Дел од тимот на Метаморфозис присуствуваше на Ерасмус + Програма за мобилност во Виена

Дел од тимот на Метаморфозис, присуствуваше на Ерасмус + Програма за мобилност на тема „Градење онлајн програма за образование“ кој се одржува од 30 мај до 3 јуни во Виена. Обуката ја организираше

mediumski-item-img-1.png

17.03.2022

Учество на претставници на Метаморфозис на обука „Градење на капацитетите на граѓанските организации со Cloud технологија“

Три претставнички на Фондација Метаморфозис, заедно со претставници на партнерските организации од Австрија, Португалија, Бугарија, Чешка и Полска учествуваат на обука на тема „Градење на капацитетите на граѓанските организации со Cloud технологија“, што

Прикажи повеќе