Активности

mediumski-item-img-1.png

04.03.2024

Одржана средба на партнерите во Програмата за дигитален активизам

Тимот на Фондација Метаморфозис, на крајот на месец февруари 2024 година, учествуваше на средба со партнерите во рамките на Програмата за дигитален активизам на TechSoup. Динамичниот конзорциум се состана во Прага, кадешто домаќин

mediumski-item-img-1.png

08.02.2024

Одржана обука за визуелизации на податоци во Приштина, Косово

На 26 јануари 2024 година, Фондација Метаморфозис одржа обука за визуелизации на податоци. Обуката се одржа во просториите на хотел Афа во Приштина и беше проследена од 15 учесници – претставници од партнерски

mediumski-item-img-1.png

08.02.2024

Одржана обука за визуелизации на податоци во Белград, Србија

На 25 јануари 2024 година, Фондација Метаморфозис одржа обука за визуелизации на податоци. Обуката се одржа во просториите на хотел Марк во Белград и беше проследена од 15 учесници – претставници од партнерски

mediumski-item-img-1.png

12.12.2023

Одржана обука за градење на позитивни наративи во Белград

На 7-ми декември 2023 година, Фондација Метаморфозис одржа обука за градење на позитивни наративи. Обуката се одржа во просториите на хотел Марк во Белград и беше проследена од 25 учесници – претставници од

Прикажи повеќе