Проектот на УСАИД за граѓанско учество ги поканува сите македонски граѓански организациии на информативните сесии со цел промовирање на повикот за барање за апликации за партнерски грантови.
Распоредот на одржување на информативните сесии е следниот:

  • 05.02.2018 – Хотел ТЦЦ Гранд Плаза, Скопје, 12:00-13:30 часот
  • 06.02.2018- Хотел Епинал, Битола, 13:00-14:30 часот
  • 08.02.2018- Хотел Оаза, Штип, 12:00-13:30 часот

 

Дополнително ќе организираме и една он лине информативна сесија.

 

cep-info-session-pgs

Сподели: