Почитувани,
Ве известуваме дека рокот за аплицирање за грантови преку Повикот за апликации за ЛОТ 2: Доделување на грантови за Иницијативи за застапување на Дигиталната агенда, е ПРОДОЛЖЕН до 07.07.2021 до 23:59 CEST. Повеќе информации може да најдете тука.
Проектот „Зголемување на граѓанското учество во Дигиталната агенда – ИЦЕДА“ е кофинансиран од Европската унија и го спроведуваат Фондација Метаморфозис, Оворени податоци Косово (ODK), Академија за е-владеење (eGA), Центар за истражување, транспарентност и отчетност – CRTA, Lëvizja MJAFT, НВО 35 MM.

Сподели: