U bëjmë thirrje të gjithë studentëve, kompaniver fillestare (“Start-up”) nga fusha e TI-së dhe të gjithë entuziastëve të TI-së që janë të interesuar të paraqiten në edicionin e tretë të Hakatonit për të dhëna të hapura, që do të mbahet nga 24 deri më 27 mars 2022. Hakatoni organizihet në kuadër të Projektit të USAID-it për Pjesëmarrjen Qytetare.

Të gjitha informacionet në lidhje me Hakatonin dhe mënyrën e aplikimit janë në dispozicion në këtë link

 

Ndaje: