Projekti i USAID-it për pjesëmarrje qytetare në Maqedoni organizon një seri sesionesh informative për Kërkesën e tretë për grante për mbështetje strategjike (RFA) # CEP-SSG-03.

Sesionet informatve për këtë thirrje do të organizohen në Shkup, Kumanovë, Shtip dhe Gostivar sipas këtij orari:

  1. 03.10 (e mërkurë), hoteli Holiday Inn – Shkup 12:00- 13:30;
  2. 04.10 (e enjte), komuna e Kumanovës – Kumanovë 12:00-13:30;
  3. 09.10 (e martë), komuna e Shtipit – Shtip 12:00-13:30;
  4. 10.10 (e mërkurë), komuna e Gostivarit – Gostivar 12:00-13:30

Për më tepër informata në lidhje me Kërkesën për grante për mbështetje strategjike (RFA) # CEP-SSG-03 vizitoni këtë link.

Ndaje: