Мени

Информативни сесии за третото Барање за грантови за стратешка поддршка

Проектот на УСАИД за граѓанско учество во Македонија организира серија информативни сесии за третото Барање за грантови за стратешка поддршка (RFA) # CEP-SSG-03.

Информативните сесии за овој повик ќе се организираат во Скопје, Куманово, Штип и Гостивар согласно следниот распоред:

  1. 03.10 (среда), хотел Холидеј Ин – Скопје 12:00- 13:30;
  2. 04.10 (четврток), општина Куманово – Куманово 12:00-13:30;
  3. 09.10 (вторник), општина Штип – Штип 12:00-13:30;
  4. 10.10 (среда), општина Гостивар – Гостивар 12:00-13:30

За повеќе информации поврзани со Барањето за грантови за стратешка поддршка (RFA) # CEP-SSG-03 посетете ја следнава врска.