slajd-gore mkslajd-gore mkslajd-gore mk
slajd-gore mkslajd-gore mkslajd-gore mk

Најнови активности
Во фокусот

Порталб, Мета и Вистиномер ја потпишаа…
Главниот уредник на Новинската агенција – Мета, Горан Ризаов, заедно…
Отворената вибер група „Де факто: само…
За да се подобри информираноста на граѓаните со точни, проверени…
АНАЛИЗА: Цените на становите зголемени за…
Значајно поскапување на становите, односно недвижностите во првиот економски квартал.…
Останати активности

Во фокусот

Порталб, Мета и Вистиномер ја потпишаа…
Главниот уредник на Новинската агенција – Мета, Горан Ризаов, заедно…
Отворената вибер група „Де факто: само…
За да се подобри информираноста на граѓаните со точни, проверени…
АНАЛИЗА: Цените на становите зголемени за…
Значајно поскапување на становите, односно недвижностите во првиот економски квартал.…
Останати активности

Програми

Медиуми за демократија

„Свеста на граѓаните за нивните права да бараат отчет од институциите и начините на кои можат…

Општествена одговорност

„Граѓаните ја имаат моќта но и должноста да бараат одговорност од властите. Во заложбата за барање…

Едукација за иновации

„Напредното користење на различни ИКТ алатки од страна на медиумите, граѓаните и активистите придонесува за унапредување…

Човекови права на интернет

„Зголеменото користење на Интернетот со себе носи и зголемена потреба за развивање на вештини за превенирање…

Блог

Социјалните мрежи „експлодираа“од дезинформации за вакцините
Дигитална трансформација: учење да се живее со промената
Млади кои корона кризата ја искористија за успешни бизнис приказни
Рурална коалиција: Земјоделците уште “висат” по шалтери, примената на дигитализацијата…

Повеќе