Весна Радиновска, проектен координатор во Фондација Метаморфозис, денес гостуваше во емисијата „Здраво Македонијо“ што се емитува на Канал 5.

Весна зборуваше за навиките кои можат да нè направат мета на измами на интернет, каде можеме да се обратиме ако нашите лични податоци се злоупотребени и што можеме да направиме за да бидеме побезбедни на интернет. Целото гостување можете да го погледнете на овој линк:

Сподели: