Проектот на УСАИД за граѓанско учество ги поканува сите македонски граѓански организациии на информативните сесии со цел промовирање на повикот за барање за апликации за партнерски грантови.

Распоредот на одржување на информативните сесии е следниот:

05.11.2018 – Хотел ТЦЦ Гранд Плаза, Скопје, 12:00-13:30 часот
06.11.2018 – Општина Кавадарци, Кавадарци, 12:00-13:30 часот
09.11.2018 – Општина Струга, Струга, 12:00-13:30 часот

Сподели: