Во рамки на Проектот на УСАИД за граѓанско учество, Фондацијата за интернет и општество Метаморфозис објавува јавен повик за набавка услуга за изработка на онлајн платформа (веб портал) за Отворено Владино Партнерство (ОВП).

Подетален опис на бараната услуга, условите за аплицирање како и потребната документација може да најдете во прикачената тендерска документација.

Краен рок за доставување на понудата е 23.07.2020 година до 16:00 часот.

Јавен повик за набавка на он лајн платформа за Oтворено владино партнерство (.pdf)

 

Сподели: