Во рамките на Проектот на УСАИД за граѓанско учество, Фондацијата Метаморфозис објавува повик за прибирање понуди за ангажирање на обучувачи за одржување на обуки за отвореноста на институциите на централно ниво.

Ги покануваме сите заинтересирани кои ги исполнуваат условите наведени во повикот да аплицираат онлајн, на наведениот e-mail во самиот повик.

Начин на аплицирање: испраќање на кратка биографија (CV), краток концепт на обуката (не подолго од три страници) и финансиска понуда (според образецот прикачен во повикот именувам Attachment 1: Financial Offer) на qendresa@metamorphosis.org.mk, најдоцна до 27.12.2021.

Сите детали се достапни на следниот линк:Openness Training Call

Фондацијата Метаморфозис го резервира правото да контактира само со избраните понуди. Со испраќање на вашата кратка биографија (CV) се согласувате вашите лични податоци да се обработуваат и зачуваат за потребите на Проектот на УСАИД за Граѓанско учество, а со цел спроведување на активностите во рамки на проектот насочени кон поддршка на институциите на централно ниво.

 

Сподели: