mediumski-item-img-1.png

28.04.2023

Покана за учество на претставници на граѓански организации и медиуми на обукa за заштита на лични податоци [9-12.05.2023]

Ги покануваме сите заинтересирани претставници на граѓанските организации и медиумите да бидат дел од четиридневна онлајн обука за заштита на лични податоци што ја организираме во рамки на проектот „Техничка и интегрирана заштита на личните податоци – градење инклузивен дигитален екосистем“. Оваа обука ќе им помогне на организациите и медиумите да го усогласат нивното работење […]

mediumski-item-img-1.png

24.04.2023

Продолжен повик за доставување понуди за подготовка на содржини за едукативна веб-страница на теми од областа на заштита на лични податоци

Фондација Метаморфозис го продолжува рокот за доставување понуди за подготовка на содржини за едукативна веб-страница на теми од областа на заштита на лични податоци, објавен на веб-страницата на Метаморфозис на 13.04.2023, ажуриран на 18.04.2023 и достапен на следниот линк: Metamorphosis » Повик за доставување понуди за подготовка на содржини за едукативна веб-страница на теми од […]

mediumski-item-img-1.png

19.04.2023

Покана за учество на претставници на граѓански организации и медиуми на обукa за заштита на лични податоци

Фондација Метаморфозис ги поканува претставниците на граѓанските организации и медиумите да бидат дел од четиридневна онлајн обука за заштита на лични податоци што ја организираме во рамки на проектот „Техничка и интегрирана заштита на личните податоци – градење инклузивен дигитален екосистем“. Оваа обука ќе им помогне на организациите и медиумите да го усогласат нивното работење […]

mediumski-item-img-1.png

13.04.2023

Повик за доставување понуди за подготовка на содржини за едукативна веб-страница на теми од областа на заштита на лични податоци – Ажуриран: 18.04.2023

За потребите на проектот „Техничка и интегрирана заштита на личните податоци – градење инклузивен дигитален екосистем“, поддржан од Европската унија и спроведуван од Фондација Метаморфозис во партнерство со Здружение Конект, објавуваме повик за доставување понуди за подготовка на содржини за едукативна веб-страница на теми од областа на заштита на лични податоци. Подетален опис на бараната […]

mediumski-item-img-1.png

04.04.2023

Покана за учество на обука за заштита на лични податоци за претставници на граѓански организации и медиуми 11-12.04.2023

Ги покануваме сите заинтересирани претставници на граѓанските организации и медиумите да бидат дел од нашата следна обука за заштита на лични податоци. Обуката ќе се одржи на 11-ти и 12-ти април, во Јавна соба во Скопје. Учесниците на оваа обука ќе имаат можност да научат нешто повеќе околу тоа: Како треба да ја усогласат нивната […]

mediumski-item-img-1.png

30.03.2023

Оглас за вработување Специјалист за социјални медиуми

Фондацијата Метаморфозис има потреба од специјалист за социјални медиуми кој ќе се придружи на организацијата и ќе работи со одговорното лице – специјалист за комуникации со цел подобрување на видливоста на работата на организацијата и поголемо присуство на социјалните мрежи, односно во медиумскиот простор. Метаморфозис се стреми кон проширување на целните групи до кои цели […]

mediumski-item-img-1.png

15.02.2023

Повик за прибирање понуди за изработка на интернет едукативна платформа (веб-портал) за теми од областа на заштита на личните податоци

За потребите на проектот „Техничка и интегрирана заштита на личните податоци – градење инклузивен дигитален екосистем“, поддржан од Европската унија и спроведуван од Фондација Метаморфозис во партнерство со Здружение Конект, објавуваме повик за прибирање понуди за изработка на интернет едукативна платформа (веб-портал) за теми од областа на заштита на личните податоци Подетален опис на бараната […]

mediumski-item-img-1.png

14.02.2023

Повик за прибирање понуди – експерт/ка за подготовка на Стратегија за транспарентност

Во рамките на проектот „Транспарентност и отчетност на државните институции во Република Северна Македонија“, Фондацијата Метаморфозис објавува повик за прибирање понуди за ангажирање на експерт за подготовка на Стратегија за транспарентност на Владата на Република Северна Македонија и државните институции. Ги покануваме сите заинтересирани кои ги исполнуваат условите наведени во повикот да аплицираат онлајн, на […]

mediumski-item-img-1.png

23.01.2023

Покана за учество на обука за заштита на лични податоци за претставници на граѓански организации

Во знак на одбележување на 28-ми јануари, Денот на заштита на личните податоци, споделуваме одлична можност за претставниците на граѓански организации! Нашата следна обука за заштита на лични податоци ќе се одржи на 1-ви и 2-ри февруари, во Јавна соба во Скопје и добредојдените се сите кои сакаат да се вклучат. Учесниците на оваа обука […]

mediumski-item-img-1.png

16.01.2023

Обновен повик за доставување понуди за подготовка на Методологија за спроведување проценка на влијанието врз приватноста за јавните услуги што се во процес на дигитализација

За потребите на проектот „Техничка и интегрирана заштита на личните податоци – градење инклузивен дигитален екосистем“, поддржан од Европската унија и спроведуван од Фондација Метаморфозис во партнерство со Здружение Конект, го обновуваме повикот за доставување понуди за подготовка на Методологија за спроведување проценка на влијанието врз приватноста за јавните услуги што се во процес на […]

mediumski-item-img-1.png

26.12.2022

Повик за доставување понуди за спроведување обуки за ИТ-кадар во јавни институции за заштита на лични податоци и стандарди за интегритет на податоци

За потребите на проектот „Техничка и интегрирана заштита на личните податоци – градење инклузивен дигитален екосистем“, поддржан од Европската унија и спроведуван од Фондација Метаморфозис во партнерство со Здружение Конект, објавуваме повик за доставување понуди за спроведување обуки за ИТ-кадар во јавни институции за заштита на лични податоци и стандарди за интегритет на податоци. Подетален […]

mediumski-item-img-1.png

26.12.2022

Повик за доставување понуди за подготовка на Водич за офицери за заштита на лични податоци во јавни институции

За потребите на проектот „Техничка и интегрирана заштита на личните податоци – градење инклузивен дигитален екосистем“, поддржан од Европската унија и спроведуван од Фондација Метаморфозис во партнерство со Здружение Конект, објавуваме повик за доставување понуди за подготовка на Водич за офицери за заштита на лични податоци во јавни институции. Подетален опис на бараната услуга, условите […]

Verified by MonsterInsights