Aktivitetet

mediumski-item-img-1.png

14.10.2019

Nxënësit e shkollës fillore “Shën Klimenti i Ohrit” në Manastir mësuan të programojnë robotin në kuadër të “Meet and Code 2019”

Sot në shkollën fillore “Shën Klimenti i Ohrit” në Manastir, “Qendra kombëtare për zhvillimin e inovacioneve dhe mësimit sipërmarrës” e realizoi ngjarjen “Bëni një robot” në kuadër të projektit “Meet and Code 2019”,

mediumski-item-img-1.png

03.10.2019

Prezantohet programi Techsoup Maqedonia e Veriut në Gostivar

Sot, në ambientet e Qendrës për resurse në Gostivar, përfaqësuesit e Fondacionit Metamorfozis e prezantuan program për donacione softuerike, Techsoup Maqedonia e Veriut, i cili ofron një gamë të gjerë produktesh softuerike për

mediumski-item-img-1.png

05.10.2018

Fillon “Meet and Code” 2018: 1.100 ngjarje për programim duke filluar nga 6 tetori

Të rinjtë në 22 vende evropiane mund të zgjedhin nga 1,100 ngjarje për programim në “Meet dhe Code” që do të mbahen brenda dy javëve duke filluar nga 6 tetori. Në këto ngjarje

mediumski-item-img-1.png

29.08.2018

Grante për “Meet and Code 2018” – Aplikoni deri më 15 shtator!

Afrohet afati i fundit për paraqitjen e ideve për ngjarje për “Meet and Code!” – 15 shtator 2018. Ngjarjet që do të zgjidhen do të marrin grant prej 300 eurosh për organizimin e

mediumski-item-img-1.png

23.03.2017

Fondacioni Metamorfozis dhe Microsoft në Kosovë ndihmojnë sektorin civil në transformimin dixhital

Fondacioni Metamorfosis në bashkëpunim me zyrën lokale të Microsoft në Kosovë, me datën 22 mars organizuan konferencën Tech4Good në Prishtinë me pjesëmarrje të gjërë të përfaqësuesve të sektorit qytetar. Konferenca, pati një fokus

mediumski-item-img-1.png

12.03.2017

Ftesë për konferencën Tech4Good Prishtinë “Teknologjia në re (cloud) ndihmon shoqëritë”

Fondacioni Metamorfozis, së bashku me zyrën lokale të “Microsoft”, organizojnë ditën e Microsoft-it kushtuar sektorit qytetar – “Teknologjia në re (cloud) ndihmon shoqëritë”. Ngjarja do të mbahet më 22 mars, në hapësirat e

mediumski-item-img-1.png

10.03.2017

Fondacioni Metamorfozis dhe Microsoft ndihmojnë sektorin civil në transformimin dixhital

Fondacioni Metamorphosis në bashkëpunim me zyrën lokale të Microsoft në Shqipëri, me datën 7 mars organizuan konferencën Tech4Good në Tiranë me pjesëmarrje të gjërë të përfaqësuesve të sektorit qytetar. Konferenca, pati një fokus

mediumski-item-img-1.png

28.02.2017

Ftesë për konferencën Tech4Good Tiranë “Teknologjia në re (cloud) ndihmon shoqëritë”

Fondacioni Metamorfozis, së bashku me zyrën lokale të “Microsoft”, organizojnë ditën e Microsoft-it kushtuar sektorit qytetar – “Teknologjia në re (cloud) ndihmon shoqëritë”. Ngjarja do të mbahet më 07 mars, në hapësirat e

mediumski-item-img-1.png

09.09.2016

Fondacioni Metamorfozis organizoi ditë të hapur për organizatat qytetare

Sot, një numër i madh i organizatave të shoqërisë civile morrën pjesë në ditën e hapur të organizuar nga ana e Fondacionit Metamorfozis të cilat fituan informata plotësuese ose përkrahje për të aplikuar

mediumski-item-img-1.png

07.07.2016

Si ta fitoni donacionin tuaj softuerik përmes platformës TechSoup Balkans?

Techsoup Balkans, është program për donacione softuerike ku Fondacioni Metamorfozis është organizatë partnere për shtetet në vijim: Maqedoni Kosovë Shqipëri Në programin për donacione Techsoup Balkans, ofrohet një spektër i gjerë i produkteve

mediumski-item-img-1.png

29.06.2016

“Tech4Good“ mundësi që OJQ-të nga Kosova të marrin softuer falas nga Majkrosofti

Më 28.06.2016, në Orion qendrën për konferenca u mbajt ngjarja „Tech4Good“ – Dita e Majkrosoftit për sektorin civil në organizim të Fondacionit Metamorfozis me përkrahjen e korporatës softuerike Majkrosoft. Në këtë ngjarje përfaqësuesit

mediumski-item-img-1.png

23.06.2016

Fondacioni Metamorfozis e organizon ditën e Microsoft-it kushtuar sektorit qytetar në Kosovë

Fondacioni Metamorfozis, së bashku me zyrën lokale të “Microsoft”, e organizojnë ditën e Microsoft-it kushtuar sektorit qytetar – “Me teknologji drejt suksesit”. Ngjarja do të mbahet më 28 qershor, në hapësirat e Orion

Trego më shumë