Ndoshta shumë prej nesh e kanë hasur termin VPN, por shumë më pak janë ata që e dinë saktësisht se çfarë do të thotë VPN dhe çfarë mundëson përdorimi i tij.

Infografikët e mëposhtëm shpjegojnë se çfarë është VPN, çfarë funksionesh ofron dhe çfarë mund të presim nga një rrjet i mirë VPN.

Burimi: What is VPN? How It Works, Types of VPN (kaspersky.com)

 

Ndaje: