Më datë 15.07.2015 në klubin GEM në Çarshinë e vjetër të Shkupit, ekipi i Metamorfozis mirëpriti ekipin e DOKU:TECH.

bd80222202d53b5c77f2de3197e86e99a1b787e5ac4f9c9571cf0f142b1f14b0

Në këtë takim u prezantuan mundësitë për të marrë pjesë në këtë konferencë unike për teknologji në rajon e cila do të mbahet në qytetin e bukur të Prizrenit në Kosovë më datë 8-9 gusht 2015. Në DOKU:TECH konferencën do të marrin pjesë folës, vëzhgues, hulumtues dhe krijues të respektuar nga e gjithë bota, të cilët do të flasin për dijen e hapur, sigurinë digjitale, privatësinë, ndërmarrësinë sociale dhe biznesin.

d6c160292a614c71ec5c3d22b578f154b9ebbe003f38ba38aa3651a65a5e610f

 

Pjesëmarrës të këtij prezantimi dhe takimi informativ ishin entuziastë të teknologjisë, gazetarë dhe përfaqësues të organizatave qytetare të cilët kishin mundësi pas prezantimit të marrin pjesë në diskutimin lidhur me DOKU:TECH konferencën.

http://www.dokute.ch/

Twitter: @dokutech
YouTube: doku:tech
Instagram: dokutech

 

Ndaje: