mediumski-item-img-1.png

09.04.2024

Aplikoni për trajnimin për “pre-bunking” – fitoni mundësinë për praktikë falas dhe vizitë studimore në SHBA

Gjashtë pjesëmarrësit më të mirë nga tri punëtoritë do të kenë mundësi për praktikë njëmujore të paguar në një nga mediat e Fondacionit Metamorfozis, gjegjësisht Meta.mk, Portalb ose Vërtetmatës. Përveç kësaj, tre praktikantët më të mirët do të shkojnë në një vizitë studimore njëjavore në SHBA me Qendrën Ndërkombëtare të Gazetarëve (ICFJ) në Uashington Foto: […]

mediumski-item-img-1.png

28.02.2024

Metamorfozis shpall konkurs për çmimin vjetor ILIJA ZHUPANOSKI

Fondacioni për Internet dhe Shoqëri – “Metamorfozis” shpall KONKURS për çmimin vjetor “Ilija Zhupanoski” për gazetarët, organizatat e shoqërisë civile dhe individët që kontribuojnë në përballjen me dezinformatat në vend. Do të ndahen dy çmime vjetore në kategoritë e mëposhtme: Punimi më i mirë gazetaresk, gjegjësisht profesional i përgatitur nga organizatat e shoqërisë civile dhe […]

mediumski-item-img-1.png

28.12.2023

Thirrje për mbledhjen e ofertave – ekspertë të sigurisë digjitale dhe ekspertë për ngritjen e kapaciteteve

Në kuadër të projektit “Programi i Përshpejtuesit Digjital”, Fondacioni Metamorfozis publikon thirrje për mbledhjen e ofertave për angazhimin e ekspertëve të sigurisë digjitale dhe ekspertëve për ngritjen e kapaciteteve. I ftojmë të gjithë të interesuarit që i plotësojnë kërkesat e përcaktuara në thirrje të aplikojnë online, në e-mailin e shënuar në vetë thirrjen. Mënyra e […]

mediumski-item-img-1.png

09.10.2023

Ftesë për konferencën “Mbrojtja e privatësisë në epokën digjitale: në kërkim të zgjidhjeve të përbashkëta”

Të nderuar, Kemi kënaqësinë t’ju ftojmë të jeni pjesë e konferencës “Mbrojtja e privatësisë në epokën digjitale: në kërkim të zgjidhjeve të përbashkëta” që do të mbahet të enjten, më 19 tetor 2023, në Hotelin Arka në Shkup, në ora 10:00. Konferencën e organizojmë me mbështetjen e Bashkimit Evropian, në kuadër të projektit “Mbrojtja teknike […]

mediumski-item-img-1.png

30.03.2023

Shpallje për punë Specialist për media sociale

  Fondacioni Metamorfozis ka nevoje per specialist për mediat sociale i cili do t’i bashkohet organizatës dhe do të punojë me personin përgjegjës – specialistin për komunikime me qëllim të përmirësimit të dukshmërisë së punës së organizatës dhe pranisë më të madhe në rrjetet sociale, gjegjësisht në hapësirën mediatike. Metamorfozis përpiqet për zgjerimin e grupeve […]

mediumski-item-img-1.png

06.06.2022

Thirrje për nëpunësit shtetërorë: Punëtori për të dhënat e hapura

Fondacioni Metamorfozis punon në mënyrë aktive për të përmirësuar transparencën dhe llogaridhënien e institucioneve në nivel qendror dhe lokal dhe si pjesë e Projektit të USAID-it për Pjesëmarrje Qytetare, zbaton aktivitete për të rritur hapjen e institucioneve përmes hulumtimit, zhvillimit të kapaciteteve dhe zhvillimit të mjeteve. Në bashkëpunim me MSHIA-në, Fondacioni Metamorfozis planifikon një punëtori […]

mediumski-item-img-1.png

01.04.2022

Thirrje për oferta – angazhim i një eksperti për Indeksin e Hapjes

Në kuadër të Projektit të USAID-it për Pjesëmarrje Qytetare, Fondacioni Metamorfozis shpall thirrje për oferta për të angazhuar një ekspert për Indeksin e Hapjes për të përmbledhur rezultatet dhe për të përgatitur Vlerësim të qeverisjes së mirë në Maqedoninë e Veriut dhe në rajon përmes Indeksit të Hapjes – Kuvendi dhe pushteti ekzekutiv për vitin […]

mediumski-item-img-1.png

15.03.2022

Ftesë për Biseda për Privatësinë # 5 – Liria e mediave dhe mbrojtja e të dhënave personale

Fondacioni Metamorfozis ka kënaqësinë t’i ftojë gazetarët, përfaqësuesit e organizatave të shoqërisë civile dhe institucioneve, si dhe të gjithë individët e tjerë që duan të diskutojnë dhe të mësojnë më shumë rreth temës “Liria e mediave dhe mbrojtja e të dhënave personale” në të pestën “Biseda për Privatësinë” që do të mbahet më 21 mars […]

mediumski-item-img-1.png

24.02.2022

Ftesë për pjesëmarrje në trajnimin për Zyrtarët për mbrojtjen e të dhënave personale në institucionet publike

Të nderuar, Fondacioni Metamorfozis ka kënaqësinë t’i ftojë zyrtarët për mbrojtjen e të dhënave personale në institucionet publike të marrin pjesë në një trajnim me temë “Mbrojtja e të dhënave personale në procesin e digjitalizimit të shërbimeve publike.” Trajnimi do të zhvillohet në “MlladiHub” – Zyra e Presidentit të RMV-së më 7 dhe 8 mars […]

mediumski-item-img-1.png

27.12.2021

Thirrje për oferta për angazhimin e trajnerit për transparencë

Në kuadër të Projektit të USAID-it për Pjesëmarrje Qytetare, Fondacioni Metamorfozis shpall thirrje për oferta për angazhimin e trajnerit për transparencë, me qëllim të realizimit të trajnimeve për transparencë dhe hapje të njësive të vetëqeverisjes lokale. Ftojmë të gjithë të interesuarit që i plotësojnë kërkesat e përcaktuara në thirrje të aplikojnë online, në e-mailin e […]

mediumski-item-img-1.png

20.12.2021

Ftesë për t’iu bashkuar iniciativës “Biseda për privatësinë”

Fondacioni Metamorfozis fillon me zbatimin e iniciativës “Biseda për privatësinë”, e cila synon t’i bashkojë anëtarët e publikut të gjerë, nëpunësit publikë, organizatat e shoqërisë civile, gazetarët, mësimdhënësit dhe individët e tjerë të interesuar që të bisedojnë për mbrojtjen e të dhënave personale në rrethana të ndryshme të jetës (dhe të punës). Bisedat për privatësinë […]

mediumski-item-img-1.png

15.12.2021

Thirrje për oferta për angazhimin e trajnerëve

Në kuadër të Projektit të USAID-it për Pjesëmarrje Qytetare, Fondacioni Metamorfozis shpall thirrje për oferta për angazhimin e trajnerëve për të ofruar trajnime për hapjen e institucioneve në nivel qendror. I ftojmë të gjithë të interesuarit që i plotësojnë kërkesat e përcaktuara në thirrje të aplikojnë online, në e-mailin e shënuar në thirrje. Mënyra e […]